CHeS

DTU Chemistry students er en studenterorganisation for kemistuderende på civil kemi og diplomretningerne.

Hovedformålet er at udvide kemi studerendes faglige såvel som sociale netværk både internt mellem de forskellige årgange og retninger, men også at udvide og videreformidle kontakt til virksomheder

Bestyrelsen i DTU Chemistry students består af studerende fra både diplom, bachelor og kandidatretningen, Anvendt kemi. Bestyrelsen står for at arrangere sociale og faglige events igennem semesteret for alle kemistuderende. Hvert semester arrangerer Chemistry students bl.a. pub quiz, virksomhedsbesøg, pHd talks, events, hvor man kan møde tidligere studerende, samt events, hvor man kan høre om projekter og forskning på DTU Kemi.

Bestyrelsen i DTU Chemistry students holder møde ca. engang om måneden, hvor der planlægges sociale og faglige events samt virksomhedsbesøg, der kunne have interesse for kemistuderende på DTU.

At være en del af DTU Chemistry students vil give en mulighed for at få et bredt fagligt såvel som socialt netværk, og især som medlem af bestyrelsen vil man have mulighed for at sætte sit præg på studenterorganisationen og få tætte venskaber på tværs af årgangene på kemi.

Hvis du gerne vil i kontakt med Chemistry students, så send en mail til ches@kemi.dtu.dk

Eller find os på facebook:  https://www.facebook.com/DTUChemistryStudents

Vi glæder os til at høre fra dig

DTU Kemi - CHeS