Uddannelse

KEMI PÅ DTU

DTU Kemi varetager størstedelen af undervisning i kemi på hele DTU. Alle civilingeniør- og mange diplomingeniørstuderende vil derfor i løbet af deres studie følge kurser udbudt af DTU Kemi. 

I vores kursusudbud sørger vi for, at teori og "hands on"-eksperimenter går op i en højere enhed. Vi udbyder kurser, som tidligt i dit studieforløb skaber grundlaget for din kemi-uddannelse.  Og vi tilbyder videregående kurser for kemiingeniørstuderende i avanceret og anvendt kemi – kurser, som ofte har relation til aktuelle forskningsprojekter på instituttet inden for vores hovedområder: Fysisk, uorganisk og organisk kemi.

Indgangen til et kemiingeniørstudie på DTU er civilbachelorretningen Kemi og Teknologi eller diplomingeniøruddannelserne Kemi- og Bioteknik samt Kemiteknik og International Business.

Især på Kemi og Teknologi er der rig mulighed for at følge mange af DTU Kemis kurser samt stifte bekendtskab med og deltage i instituttets forskning gennem fag- og bachelorprojekter.

På kandidatuddannelsen Anvendt Kemi kan du virkelig nå i dybden med kemi og dens anvendelser i tæt kontakt med DTU Kemis forskningsmiljøer og vores samarbejdspartnere i universitetsverdenen og industrien i både ind- og udland. 

Også på den mere industritekniske kandidatuddannelse Kemisk og Biokemisk Teknologi kan du vælge kurser og projekter på DTU Kemi.

DTU Kemis ph.d.-studie en alsidig forskeruddannelse inden for moderne kemi med valgmuligheder, der spænder fra grundforskning til projekter i samarbejde med industrien, samt innovation, som kan føre til opstartsvirksomheder.

 

DTU Kemi - uddannelser

En ph.d. på DTU Kemi er en alsidig forskeruddannelse, som giver dig mulighed for at levere forskningsresultater under kompetent vejledning. Læs om kvalifikationskravene, og hvordan du kommer i kontakt med forskergrupperne.

VIDEO

DTU Kemi video om uddannelse

Læs kemi på DTU. Se videoen og få en smagsprøve på uddannelsen til kemiingeniør

DTU Kemi
Brug vores formular, hvis du vil søge praktikplads eller som projektstuderende