Innoexplorer-bevilling går til Katrine Qvortrup fra DTU Kemi

mandag 19 dec 22
|

Kontakt

Katrine Qvortrup
Lektor
DTU Kemi
31 21 66 21
Innovationsfonden har bevilget 1,5 mio. kr. til Associate Professor Katrine Qvortrup fra DTU Kemi, der modtager en Innoexplorer-bevilling.

Katrine Qvortrup modtager den prestigefyldte bevilling på 1.5 mio DKK for projektet ‘Targeting Nature’s Gatekeeper for Improved Drug Delivery to the Brain’

Katrine og hendes team har igennem projektet opdaget en ny og mere effektiv måde at levere lægemidler til hjernen med færre bivirkninger. Denne metode lover godt i behandlingen af forskellige hjernelidelser.

 

Læs mere her:
Katrine - Innoexplorer

Du kan også læse mere generelt om Katrine Qvortrups forskning her:
Forskning - Katrine Qvortrup


Fakta om Innoexplorer

Innoexplorer er Innovationsfondens program, der har til formål at modne iværksætteri baseret på videns- og forskningsresultater fra de offentlige danske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og hospitaler.

Bevillingen er for ansatte på offentlige forsknings- og uddannelsesinstitutioner og hospitaler, der har opnået forskningsresultater med et kommercielt potentiale og har et mål om at etablere en virksomhed baseret på resultaterne.

Innovationsfonden investerer mellem 500.000 kr. og 1,5 mio. kr. (inkl. overhead) i et projekt af op til 12 måneders varighed. Investeringen kan dække lønudgifter, honorarer til eksterne og services samt materialer og udstyr.

 

Læs mere om Innoexplorer her:

Læs mere

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.