DTU Kemi - Kemi og Teknologi

Velkommen til nye kemi-studerende!

fredag 30 aug 13
|

Kontakt

Klaus Braagaard Møller
Professor
DTU Kemi
45 25 24 61

Det er populært at læse kemi på DTU – rigtig populært!  Interessen for at læse på DTU er generelt stigende, men særligt på kemi-retningerne er populariteten vokset hurtigt.

”DTU Kemi har i år modtaget et rekordstort antal 1. prioritetsansøgere til bachelorretningen Kemi og Teknologi. Hele 104 1. prioritetsansøgere, hvilet er 43 % flere end sidste år,” fortæller studieleder Klaus Braagaard Møller, som glæder sig over den store interesse for kemi.

De mange ansøgere samt pladsbegrænsningen betyder, at der i år er en adgangskvotient på 9,0 på Kemi og Teknologi-retningen.

”Desværre kan vi ikke få plads til alle, selvom vi har oprettet flere pladser i år end i de forgangne år,” siger Klaus Braagaard Møller, som kan byde velkommen til 70 nye studerende.

Også diplomingeniøruddannelserne Kemi- og Bioteknologi samt Teknologi og Økonomi (kemisporet) har oplevet stor fremgang, så der for første gang i mange år er fyldt op med 81 hhv. 24 studerende på disse populære kemiingeniøruddannelser.

Fremgangen overstiger såvel de naturvidenskabelige fags fremgang på landsplan som DTU’s egen meget positive udvikling i søgningen de seneste år. Baggrunden kan tilskrives DTU’s og selvfølgelig DTU’s kemiingeniøruddannelsers konstante fokus på indhold og høje kvalitet i undervisningen, samt en målrettet markedsførings- og rekrutteringsindsats for at tiltrække de dygtigste studerende.

”Mine kollegaer og jeg ser frem til at skulle undervise og præge så stor og dygtig en årgang. Kemi spiller en umådelig vigtig rolle i vores samfund, som de ingeniører, vi uddanner, bliver en betydelig del af,” slutter Klaus Braagaard Møller.

Af Charlotte Malassé, DTU Kemi

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.