Resultater af første sprint i DHRTC

torsdag 09 aug 18
|

Bliv klogere på nye og radikale tilgange til alt fra forbedret olieindvinding, brøndsimulering, overvågning af undergrunden og meget mere i den netop udgivne rapport om Radical Innovation Sprint 2017.

Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) søger løbende efter vilde ideer. Det skete første gang i 2017, hvor 13 radikale ideer relateret til alt fra en detalje, en ny forskningsindsats eller en helt ny ide blev finansieret. Dette resulterede i vigtige nye fund og læringer, som du nu kan finde i de nyudgivne "Resultater af den radikale innovation Sprint 2017 "rapport.

Ud over de vigtige læringer, der er tilgængelige i rapporten, resulterede sprinten også i to ideer, som nu under evaluering for at blive patenteret. I mellemtiden er andre ideer fra Sprint 2017 blevet integreret i DHRTC's forskningsportefølje.

Efter succesen i 2017 åbnede DHRTC i februar 2018 for anden runde med radikale ideer, som kan have potentiale inden for olie- og gassektoren. 14 forskere er blevet tilbudt finansiering og begynder deres arbejde på sprinten i september. 

Mød de radikale sprintere

På dette års DHRTC Technology Conference har du mulighed for at møde sprinterne fra både 2017 og 2018. Forskerne står klar til at tage en god diskussion om deres arbejde og vil vise deres forskning frem på en stand og ved postersessionen på konferencen. De vil også være klar med gode råd og erfaringer omkring, hvordan det er at arbejde i et sprint, som kun løber over tre måneder.

Download og læs den Radical Sprint Report 2017 her.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her

Bliv klogere på DHRTC Radical Innovation Sprint og se hvordan du kan deltage i næste sprint.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.