DTU Kemi - Annual Report 2014

Ny årsrapport fra DTU Kemi

onsdag 22 apr 15
|

LÆS OG DOWNLOAD

Følg med ind i kemiens verden – download eller bestil Årsrapporten her!

 

Nu er den her – Årsrapporten fra DTU Kemi, hvor seje forskningsresultater og spændende highlights fra 2014 og visionerne for 2015 er samlet.

Velkommen til DTU Kemi’s Årsrapport 2014. Det har været et produktivt år for instituttet. ISI-publikationer er øget med 20 %, ansøgertallet til bachelorretningen Kemi og Teknologi slog igen rekord, antallet af kandidatspecialer skrevet på DTU Kemi er fordoblet de seneste år, og flere af DTU Kemi’s ph.d.’ere har modtaget prestigefyldte priser.

I Årsrapporten kan du bl.a. læse om, hvordan forskere på DTU Kemi finder nye veje til at bekæmpe Alzheimers eller tage med til internationale røntgenanlæg, hvor kemikerne filmer kemiske reaktioner, mens de sker.

DTU Kemi arbejder hårdt for at sikre den bedste mulige platform for avanceret grundforskning og anvendt kemi, der genererer og implementerer idéer til fordel for en bæredygtig samfundsmæssig udvikling.

I 2015 indvier vi den nye DTU Kemi-bygning med state-of-the-art laboratorier og udstyr til både forskning og undervisning.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.