Videoformidling af kemi til gymnasiet

DTU Kemi gør forskningen levende, aktuel og mere tilstedeværende hos eleverne i gymnasiet og præsenterer her et videobaseret undervisningsmateriale inden for emnerne Grøn og bæredygtig kemi, og Medicinalkemi, som tager udgangspunkt i den form og de kvaliteter, som videoformidling har.

Verden rundt med kemi præsenterer her inspiration og øvelser, som kan bruges som supplerende stof i kemi-undervisningen for at fange særligt gymnasieelevers interesse for den videnskab, der er i kemien, samt hvordan dette kan anvendes.

Videomaterialet tager udgangspunkt i DTU Kemis stærke faglighed og viser, hvordan det med et godt fundament inden for teknik og naturvidenskab - og særligt kemi - er muligt at finde løsninger på nu- og fremtidens udfordringer.

Videoerne kan fungere som instruktion til forsøgsopstillinger, særlige instruktionsvideoer til øvelser, øvelsesvejledninger, inspiration til særlige emner, opgaver eller lignende. Al undervisningsmaterialet - videoer, øvelser, vejledning, relaterede artikler -  kan frit downloades her (kemi.dtu.dk/verdenrundtmedkemi).

Gå på opdagelse nu i Grøn kemi og Medicinalkemi.

 DTU Kemi - grøn kemi indgang DTU Kemi - medicinal kemi indgang

 

DTU Kemi - Verden rundt med kemi - holdet

Se kontaktpersoner

STØTTET AF

DTU Kemi - Uddannelses- og Forskningsministeriet