EAGE Stand

EAGE – international mødeplads i København

tirsdag 26 jun 18
|

Med mere end 5000 delegerede, der besøgte den årlige EAGE-konference i København, var konferencen en af de mest velbesøgte EAGE-konferencer. Danish Hydrocarbon Research and Technology Center var til stede overalt med en række præsentationer, chairs på møder og med en stand. Arrangementet var en god mulighed for at vise centrets arbejde.

Fra softwareudbydere til universiteter og operatører.  Hele værdikæden fra input af viden til produktion af olie og gas var til stede på dette års EAGE (European Association of Geoscientists & Engineers) konference. Allerede inden dørene åbnede til konferencen, deltog Danish Hydrocarbon Research and Technology Center (DHRTC) aktivt i planlægningen og udførelsen af arrangementet.

"EAGEs årlige konference er en af verdens førende konferencer for anvendt geovidenskab, og det er en god chance for DHRTC at vise folk fra industri og den akademiske verden, hvad vi arbejder med,” siger Michael Welch, forsker ved DHRTC og en del af planlægningsholdet på EAGE 2018, mens han fortsætter:

"Vi var fremtrædende inden for det tekniske program og arrangerede særlige sessioner om emner af interesse, såsom fraktureret kalk, høj-opløselig CT scanning, vandinjektion ved brug af vand med modificeret salinitet og hydro-termal-mekanisk modellering, samt at give 12 præsentationer, der viser vores egen forskning. Via vores stand kom vi derudover i kontakt med studerende, akademikere og industrifolk, der var interesserede i vores arbejde."

Under konferencen var der ti præsentationer fra centret om blandt andet Radial Jet Drilling, termodynamiske modeller, dynamisk modellering og cementering af kridt. Desuden har DHRTC ledet syv sessioner i hele konferencen og deltog i panel diskussioner og poster præsentationer.

På centrets standen mødte kolleger folk fra den akademiske verden såvel som industri og serviceudbydere.

"Da jeg var på DHRTC-standen, tog jeg muligheden for at møde nogle af de andre universitetsrepræsentanter for at lære mere om deres tilgang til forskning i olie og gas. Jeg nød at tale med dem og de mange studerende, der kom af vores stand. EAGE-studenterkonkurrencen gav en glimrende mulighed for at starte en samtale og diskutere udfordringer, der skyldes Nordsøens kridtformationer,” siger Charlotte Lassen, Reservoir Engineer Advisor hos DHRTC.

Find listen over alle DHRTC præsentationer, plakater mv. 

Billede: Besøgende på DHRTC Stand.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.kemi.dtu.dk/nyheder/nyhed?id=15794F49-89E7-4231-8801-E130AB5C51F4&utm_device=web&utm_source=RelatedNews&utm_campaign=Nyt-forskningsprogram-lanceret
26 APRIL 2019