DTU Kemi studiepraktik

Studiepraktik

Kom i studiepraktik på DTU i uge 43.
Der er tilmelding fra den 10. - 16. september på www.studiepraktik.nu 

Overvejer du at blive ingeniør? I uge 43 åbner DTU dørene for tre dages studiepraktik for dig, der er igang med det sidste år på en gymnasial uddannelse eller som har afsluttet én.

DTU Kemi studiepraktik

Fremtiden formes af ingeniører, der bruger deres vilje og talent på at udvikle kreative løsninger på samfundets problemer. DTU tilbyder dig mere end 25 forskellige veje at gå, hvis du vil vise verden, hvad du kan.

Nogle af vores studerende tænder på at opdage noget nyt. Andre jagter nye måder at kombinere velkendt viden på. Men fælles for dem er, at løsningerne bli'r til noget. For de udvikles i tæt kontakt med virkelighedens problemer.

På DTU Kemi kan du opleve, hvad en kemi-ingeniør bl.a. arbejder med.

www.studiepraktik.nu kan du læse mere om ordningen. Her vil tilmeldingen også foregå.

Kemi og teknologi, DTU

DTU Kemi video om uddannelse
Verden består i høj grad af kemiske processer og reaktioner. Netop nu står menneskeheden over for nogle enorme udfordringer. Vi skal have klimaændringerne og forureningen under kontrol og samtidig finde nye lægemidler til at bekæmpe sygdomme, som vi i dag anser for at være uhelbredelige. Hvis du vil med ind i kampen og være med til at løse nogle af de udfordringer, så skal du læse Kemi og Teknologi på DTU.